Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

A possibility of using grapefruit extract, chitosan and Pythium oligandrum to protect soybean (Glycine max (L.) Merrill) from pathogens.

Opis bibliograficzny

A possibility of using grapefruit extract, chitosan and Pythium oligandrum to protect soybean (Glycine max (L.) Merrill) from pathogens. [AUT.] DANUTA PIĘTA, ALINA PASTUCHA, ELŻBIETA PATKOWSKA. Prog. Chem. Appl. Chitin Deriv. 2007 Vol. 12 s. 197-203, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 listopada 2008 10:52
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:28

Identyfikatory

BPP ID: (46, 20041) wydawnictwo ciągłe #20041
PBN ID (hist.): 20041

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się