The effect of chitosan and runner bean (Phaseolus coccineus L.) cultivation on tne formation of microorganisms communities in the soil.
Opis bibliograficzny
The effect of chitosan and runner bean (Phaseolus coccineus L.) cultivation on tne formation of microorganisms communities in the soil. [AUT.] D. PIĘTA, A. PASTUCHA, H. STRUSZCZYK, W. WÓJCIK. Prog. Chem. Appl. Chitin Deriv. 2002 Vol. 8 s. 133-140, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Progress on Chemistry and Application of Chitin and its Derivatives 2002 Vol. 8, s. 133-140
Rok: 2002
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 listopada 2008 11:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 2 sierpnia 2018 10:27 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 20047) wydawnictwo ciągłe #20047
PBN ID (hist.): 20047
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.