Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of chitosan and runner bean (Phaseolus coccineus L.) cultivation on tne formation of microorganisms communities in the soil.

Opis bibliograficzny

The effect of chitosan and runner bean (Phaseolus coccineus L.) cultivation on tne formation of microorganisms communities in the soil. [AUT.] D. PIĘTA, A. PASTUCHA, H. STRUSZCZYK, W. WÓJCIK. Prog. Chem. Appl. Chitin Deriv. 2002 Vol. 8 s. 133-140, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2002
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 listopada 2008 11:13
Ostatnia aktualizacja:2 sierpnia 2018 10:27

Identyfikatory

BPP ID: (46, 20047) wydawnictwo ciągłe #20047
PBN ID (hist.): 20047

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się