Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Physical parameters of femur, humerus, ulna and radius under the nutritional influence of grass pea (Lathyrus sativus) seeds in the finishing pig diets.

Opis bibliograficzny

Physical parameters of femur, humerus, ulna and radius under the nutritional influence of grass pea (Lathyrus sativus) seeds in the finishing pig diets. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, EWA ŚLIWA, IWONA PUZIO, RADOSŁAW P. RADZKI, TADEUSZ STUDZIŃSKI. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, DD Medicina Veterinaria 1997 Vol. 52 s. 17-27, il., bibliogr., streszcz.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 1997
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:26

Identyfikatory

BPP ID: (46, 2005) wydawnictwo ciągłe #2005
PBN ID (hist.): 2005

Metryki

2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się