Physical parameters of femur, humerus, ulna and radius under the nutritional influence of grass pea (Lathyrus sativus) seeds in the finishing pig diets.
Opis bibliograficzny
Physical parameters of femur, humerus, ulna and radius under the nutritional influence of grass pea (Lathyrus sativus) seeds in the finishing pig diets. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, EWA ŚLIWA, IWONA PUZIO, RADOSŁAW P. RADZKI, TADEUSZ STUDZIŃSKI. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, DD Medicina Veterinaria 1997 Vol. 52 s. 17-27, il., bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio DD, Medicina Veterinaria 1997 Vol. 52, s. 17-27
Rok: 1997
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:26 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 2005) wydawnictwo ciągłe #2005
PBN ID (hist.): 2005
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.