Aktywność antyrodnikowa ekstraktów uzyskanych w procesie izolowania peptydów fasoli szparagowej.
Opis bibliograficzny
Aktywność antyrodnikowa ekstraktów uzyskanych w procesie izolowania peptydów fasoli szparagowej. [AUT.] MONIKA KARAŚ, BARBARA BARANIAK. Bromatol. Chem. Toksykol. 2008 T. 41 Nr 2 s. 175-181, bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2008 T. 41 Nr 2, s. 175-181
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 listopada 2008 12:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:16 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ptfarm.pl/?pid=102
Identyfikatory
BPP ID: (46, 20145) wydawnictwo ciągłe #20145
PBN ID (hist.): 20145
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.