Metody pomiaru temperatury w przemyśle spożywczym.
Opis bibliograficzny
Metody pomiaru temperatury w przemyśle spożywczym. [AUT.] DARIUSZ GÓRAL. Ogólnopol. Inf. Masar. 2005 styczeń s. 54-56, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ogólnopolski Informator Masarski 2005 styczeń, s. 54-56
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 listopada 2008 09:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:16 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 20186) wydawnictwo ciągłe #20186
PBN ID (hist.): 20186
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.