Jakość mięsa jagnięcego w zależności od żywienia matek.
Opis bibliograficzny
Jakość mięsa jagnięcego w zależności od żywienia matek. [AUT.] MIROSŁAW PIĘTA, KRZYSZTOF PATKOWSKI. Żyw. Człow. Metab. 2007 T. 34 Nr 3/4 s. 1309-1315, bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywienie Człowieka i Metabolizm 2007 T. 34 Nr 3/4, s. 1309-1315
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 listopada 2008 13:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:17 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 20298) wydawnictwo ciągłe #20298
PBN ID (hist.): 20298
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.