Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ systemu chłodzenia na trwałość mięsa kurcząt w czasie przechowywania w chłodni (The influence of various chilling methods on the bacterial contamination and quality characteristics of chicken carcasses during storage in a chilling room)

Opis bibliograficzny

Wpływ systemu chłodzenia na trwałość mięsa kurcząt w czasie przechowywania w chłodni (The influence of various chilling methods on the bacterial contamination and quality characteristics of chicken carcasses during storage in a chilling room). [AUT.] ZBIGNIEW BEŁKOT, ELŻBIETA PEŁCZYŃSKA. Med. Weter. 2009 Vol. 65 Nr 1 s. 46-50, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 grudnia 2008 12:16
Ostatnia aktualizacja:18 lipca 2018 13:22

Identyfikatory

BPP ID: (46, 20377) wydawnictwo ciągłe #20377
PBN ID (hist.): 20377

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się