Wpływ systemu chłodzenia na trwałość mięsa kurcząt w czasie przechowywania w chłodni (The influence of various chilling methods on the bacterial contamination and quality characteristics of chicken carcasses during storage in a chilling room)
Opis bibliograficzny
Wpływ systemu chłodzenia na trwałość mięsa kurcząt w czasie przechowywania w chłodni (The influence of various chilling methods on the bacterial contamination and quality characteristics of chicken carcasses during storage in a chilling room). [AUT.] ZBIGNIEW BEŁKOT, ELŻBIETA PEŁCZYŃSKA. Med. Weter. 2009 Vol. 65 Nr 1 s. 46-50, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 2009 Vol. 65 Nr 1, s. 46-50
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 grudnia 2008 12:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 lipca 2018 13:22 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.medycynawet.edu.pl/archives/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 20377) wydawnictwo ciągłe #20377
PBN ID (hist.): 20377
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.