Tradycyjne i regionalne technologie i produkty w żywieniu człowieka.
Opis bibliograficzny
Tradycyjne i regionalne technologie i produkty w żywieniu człowieka. [AUT.] JOANNA STADNIK. Aktual. Uniw. Przyr. Lub. 2008 R. 12 nr 4 (48) s. 12, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Aktualności Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie 2008 R. 12 nr 4 (48), s. 12
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 stycznia 2009 14:01 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:17 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 20449) wydawnictwo ciągłe #20449
PBN ID (hist.): 20449
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.