Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ komponentów mineralno-ziołowych na poziom aktywności wybranych enzymów w surowicy krwi cieląt.

Opis bibliograficzny

Wpływ komponentów mineralno-ziołowych na poziom aktywności wybranych enzymów w surowicy krwi cieląt. [AUT.] ELŻBIETA BOMBIK, TERESA BOMBIK, LEON SABA, KRZYSZTOF GÓRSKI. Rocz. Nauk. Pol. Tow. Zootech. 2005 T. 1 nr 3 s. 487-495, bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 lutego 2009 12:15
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:17

Identyfikatory

BPP ID: (46, 20512) wydawnictwo ciągłe #20512
PBN ID (hist.): 20512

Metryki

3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się