Content of phenolic acids in edible parts of some alliums species grown for the green bunching.
Opis bibliograficzny
Content of phenolic acids in edible parts of some alliums species grown for the green bunching. [AUT.] BARBARA MYSIAK, MARIA TENDAJ. Acta Sci Pol., Hortorum Cultus 2008 nr 1 (4) s. 57-62, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum-Hortorum Cultus 2008 nr 1 (4), s. 57-62
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 lutego 2009 14:12 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 kwietnia 2019 10:49 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.aqua.ar.wroc.pl/acta/pl/main…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 20593) wydawnictwo ciągłe #20593
PBN ID (hist.): 20593
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.