The rheological properties of yoghurt with the addition of lyophilized polymerized whey protein.
Opis bibliograficzny
The rheological properties of yoghurt with the addition of lyophilized polymerized whey protein. [AUT.] WALDEMAR GUSTAW, DOMINIK SZWAJGIER, STANISŁAW MLEKO. Milchwissenschaft 2009 Vol. 64 No 1 s. 60-64, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Milchwissenschaft 2009 Vol. 64 No 1, s. 60-64
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 marca 2009 10:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 20850) wydawnictwo ciągłe #20850
PBN ID (hist.): 20850
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,406
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.