Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Gelation of whey proteins by microwave heating.

Opis bibliograficzny

Gelation of whey proteins by microwave heating. [AUT.] WALDEMAR GUSTAW, STANISŁAW MLEKO. Milchwissenschaft 2007 Vol. 62 No 4 s. 439-442, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Milchwissenschaft 2007 Vol. 62 No 4, s. 439-442
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 marca 2009 11:01
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:32

Identyfikatory

BPP ID: (46, 20854) wydawnictwo ciągłe #20854
PBN ID (hist.): 20854

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,363
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się