Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of polysaccharides and sodium chloride on physical properties of processed cheese analogs containing whey proteins.

Opis bibliograficzny

The effect of polysaccharides and sodium chloride on physical properties of processed cheese analogs containing whey proteins. [AUT.] WALDEMAR GUSTAW, STANISŁAW MLEKO. Milchwissenschaft 2007 Vol. 62 No 1 s. 59-62, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Milchwissenschaft 2007 Vol. 62 No 1, s. 59-62
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 marca 2009 12:21
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:32

Identyfikatory

BPP ID: (46, 20861) wydawnictwo ciągłe #20861
PBN ID (hist.): 20861

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,363
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się