The effect of polysaccharides and sodium chloride on physical properties of processed cheese analogs containing whey proteins.
Opis bibliograficzny
The effect of polysaccharides and sodium chloride on physical properties of processed cheese analogs containing whey proteins. [AUT.] WALDEMAR GUSTAW, STANISŁAW MLEKO. Milchwissenschaft 2007 Vol. 62 No 1 s. 59-62, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Milchwissenschaft 2007 Vol. 62 No 1, s. 59-62
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 marca 2009 12:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 20861) wydawnictwo ciągłe #20861
PBN ID (hist.): 20861
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,363
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.