The rheological properties of yoghurt with incorporated whey protein aggregates/polymers.
Opis bibliograficzny
The rheological properties of yoghurt with incorporated whey protein aggregates/polymers. [AUT.] WALDEMAR GUSTAW, PAWEŁ GLIBOWSKI, STANISŁAW MLEKO. Milchwissenschaft 2006 Vol. 61 No 4 s. 415-419, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Milchwissenschaft 2006 Vol. 61 No 4, s. 415-419
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 marca 2009 13:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 20868) wydawnictwo ciągłe #20868
PBN ID (hist.): 20868
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,528
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.