Posadzki i systemy posadzkowe w zakładach mięsnych wymagania mechaniczne i higieniczne, aspekty budowlane oraz użytkowe.
Opis bibliograficzny
Posadzki i systemy posadzkowe w zakładach mięsnych wymagania mechaniczne i higieniczne, aspekty budowlane oraz użytkowe. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ. Por. Inf. Masar. 2006, październik s. 75-80, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Poradnik. Informator Masarski 2006, październik, s. 75-80
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 kwietnia 2009 11:34 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:17 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 21222) wydawnictwo ciągłe #21222
PBN ID (hist.): 21222
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.