Techniczno-technologiczne aspekty pozyskiwania i przetwarzania krwi na cele spożywcze i paszowe.
Opis bibliograficzny
Techniczno-technologiczne aspekty pozyskiwania i przetwarzania krwi na cele spożywcze i paszowe. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ. Por. Inf. Masar. 2006, marzec s. 83-89, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Poradnik. Informator Masarski 2006, marzec, s. 83-89
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 kwietnia 2009 11:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:17 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 21224) wydawnictwo ciągłe #21224
PBN ID (hist.): 21224
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.