Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ekstrakty pozyskiwane z owocników grzybów jadalnych jako potencjalny składnik sosów mięsno-grzybowych.

Opis bibliograficzny

Ekstrakty pozyskiwane z owocników grzybów jadalnych jako potencjalny składnik sosów mięsno-grzybowych. [AUT.] JANUSZ KALBARCZYK, WIOLETTA KOC, ANETA SŁAWIŃSKA, WOJCIECH RADZKI. Nauka Przyr. Tech. 2007 T. 1 z. 4 s. 1-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Nauka Przyroda Technologie 2007 T. 1 z. 4, s. 1-7
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 kwietnia 2009 10:58
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:17

Identyfikatory

BPP ID: (46, 21252) wydawnictwo ciągłe #21252
PBN ID (hist.): 21252

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się