Właściwości proszków grzybowych jako składnika konserw mięsno-grzybowych.
Opis bibliograficzny
Właściwości proszków grzybowych jako składnika konserw mięsno-grzybowych. [AUT.] JANUSZ KALBARCZYK, WOJCIECH RADZKI, ANETA SŁAWIŃSKA, WIOLETTA KOC. Nauka Przyr. Tech. 2007 T. 1 z. 4 s. 1-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauka Przyroda Technologie 2007 T. 1 z. 4, s. 1-6
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 kwietnia 2009 11:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:17 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.npt.up-poznan.net/tom1/zeszy…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 21253) wydawnictwo ciągłe #21253
PBN ID (hist.): 21253
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.