Menu
Naciśnij / aby szukać

Wpływ dodatku komponentów wysokobiałkowych na właściwości fizyczne ekstrudatów kukurydziano-owsianych.

Opis bibliograficzny

Wpływ dodatku komponentów wysokobiałkowych na właściwości fizyczne ekstrudatów kukurydziano-owsianych. [AUT.] PIOTR ZARZYCKI, ZBIGNIEW RZEDZICKI. Acta Agrophys. 2009 Vol. 13 Nr 1 (166) s. 281-291, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Acta Agrophysica 2009 Vol. 13 Nr 1 (166), s. 281-291
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 czerwca 2009 13:16
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:17

Identyfikatory

BPP ID: (46, 21652) wydawnictwo ciągłe #21652
PBN ID (hist.): 21652

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się