Wpływ dodatku fasoli na wybrane cechy ekstrudowanych makaronów podgotowanych.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku fasoli na wybrane cechy ekstrudowanych makaronów podgotowanych. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ. Acta Agrophys. 2009 Vol. 13 Nr 2 (167) s. 533-542, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Agrophysica 2009 Vol. 13 Nr 2 (167), s. 533-542
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 czerwca 2009 13:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:17 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta-agrophysica.org/pl/polr…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 21655) wydawnictwo ciągłe #21655
PBN ID (hist.): 21655
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.