Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The influence of hulless barley on selected physical and chemical parameters in broiler chicken femur bones.

Opis bibliograficzny

The influence of hulless barley on selected physical and chemical parameters in broiler chicken femur bones. [AUT.] MAŁGORZATA KWIECIEŃ. J. Anim. Feed Sci. 2005 Vol. 14 Suppl. 1 s. 463–466, bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
JOURNAL OF ANIMAL AND FEED SCIENCES 2005 Vol. 14 Suppl. 1, s. 463–466
Rok: 2005
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 czerwca 2009 11:39
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:28

Identyfikatory

BPP ID: (46, 21666) wydawnictwo ciągłe #21666
PBN ID (hist.): 21666

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,316
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się