Flocculants application for precipitation and separation of proteins from lens culinaris cv. tina.
Opis bibliograficzny
Flocculants application for precipitation and separation of proteins from lens culinaris cv. tina. [AUT.] BARBARA BARANIAK, MICHAŁ ŚWIECA, AGNIESZKA SŁOWIK. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2009 Nr 8 (2) s. 33-40, bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 2009 Nr 8 (2), s. 33-40
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 czerwca 2009 12:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:28 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.food.actapol.net/pl/publikac…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 21682) wydawnictwo ciągłe #21682
PBN ID (hist.): 21682
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.