Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ składu mieszanki suszu marchwiowego i mąk na właściwości fizyczne granulatu.

Opis bibliograficzny

Wpływ składu mieszanki suszu marchwiowego i mąk na właściwości fizyczne granulatu. [AUT.] PAWEŁ SOBCZAK, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, MARIAN PANASIEWICZ. Inż. Apar. Chem. 2009 R. 48 Nr 1 s. 66-67, il. bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Inżynieria i Aparatura Chemiczna 2009 R. 48 Nr 1, s. 66-67
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 czerwca 2009 11:26
Ostatnia aktualizacja:4 lutego 2019 08:32

Identyfikatory

BPP ID: (46, 21686) wydawnictwo ciągłe #21686
PBN ID (hist.): 21686

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się