Wpływ składu mieszanki suszu marchwiowego i mąk na właściwości fizyczne granulatu.
Opis bibliograficzny
Wpływ składu mieszanki suszu marchwiowego i mąk na właściwości fizyczne granulatu. [AUT.] PAWEŁ SOBCZAK, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, MARIAN PANASIEWICZ. Inż. Apar. Chem. 2009 R. 48 Nr 1 s. 66-67, il. bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria i Aparatura Chemiczna 2009 R. 48 Nr 1, s. 66-67
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 czerwca 2009 11:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 4 lutego 2019 08:32 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 21686) wydawnictwo ciągłe #21686
PBN ID (hist.): 21686
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.