Influence of thermal processing on phenolics compounds level and antiradical activity of dill (Anethum graveolens L.).
Opis bibliograficzny
Influence of thermal processing on phenolics compounds level and antiradical activity of dill (Anethum graveolens L.). [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, URSZULA GAWLIK-DZIKI. Herba Pol. 2008 T. 54 nr 3 s. 59-69, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Herba Polonica 2008 T. 54 nr 3, s. 59-69
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 czerwca 2009 11:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:28 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.herbapolonica.pl/magazines/v…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 21688) wydawnictwo ciągłe #21688
PBN ID (hist.): 21688
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.