Breads with onion skin supplement — changes in the phenolics content and radical scavenging activities during simulated gastrointestinal digestion.
Opis bibliograficzny
Breads with onion skin supplement — changes in the phenolics content and radical scavenging activities during simulated gastrointestinal digestion. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, URSZULA GAWLIK-DZIKI. Acta Biochim. Pol. 2008 Vol. 55 supl 3 s. 280.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA BIOCHIMICA POLONICA 2008 Vol. 55 supl 3, s. 280
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 czerwca 2009 10:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:41 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.actabp.pl/pdf/Supl3_08/sessi…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 21712) wydawnictwo ciągłe #21712
PBN ID (hist.): 21712
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.