Influence of natural antioxidants from selected spices on the peroxidase activity and hydrogen peroxide scavenging abilities.
Opis bibliograficzny
Influence of natural antioxidants from selected spices on the peroxidase activity and hydrogen peroxide scavenging abilities. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, MICHAŁ ŚWIECA. Acta Biochim. Pol. 2008 Vol. 55 supl 3 s. 281.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA BIOCHIMICA POLONICA 2008 Vol. 55 supl 3, s. 281
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 czerwca 2009 10:12 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:41 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.actabp.pl/pdf/Supl3_08/sessi…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 21713) wydawnictwo ciągłe #21713
PBN ID (hist.): 21713
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.