Changes in ferulic and sinapic acid esters and quercetin rhamnoside in hot pepper fruits after Ca2+ and etephon with Ca2+ treatment.
Opis bibliograficzny
Changes in ferulic and sinapic acid esters and quercetin rhamnoside in hot pepper fruits after Ca2+ and etephon with Ca2+ treatment. [AUT.] MAŁGORZATA MATERSKA, IRENA PERUCKA. Acta Biochim. Pol. 2005 Vol. 52 supl 05 S. 150.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA BIOCHIMICA POLONICA 2005 Vol. 52 supl 05, S. 150
Rok: 2005
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 lipca 2009 11:49 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:41 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.actabp.pl/pdf/Supl05/Session…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 21743) wydawnictwo ciągłe #21743
PBN ID (hist.): 21743
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.