Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Peptides of protein hydrolysates obtained from enzymatically and chemically modified preparations from leguminous seeds.

Opis bibliograficzny

Peptides of protein hydrolysates obtained from enzymatically and chemically modified preparations from leguminous seeds. [AUT.] BARBARA BARANIAK, MONIKA KARAŚ. Acta Biochim. Pol. 2005 Vol. 52 supl 05 s. 151-152.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ACTA BIOCHIMICA POLONICA 2005 Vol. 52 supl 05, s. 151-152
Rok: 2005
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:1 lipca 2009 11:53
Ostatnia aktualizacja:9 marca 2021 07:41

Identyfikatory

BPP ID: (46, 21745) wydawnictwo ciągłe #21745
PBN ID (hist.): 21745

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się