Phenolic compounds content and antioxidant activity of extracts from placenta and pericarp of sweet pepper (Capsicum annuum L.).
Opis bibliograficzny
Phenolic compounds content and antioxidant activity of extracts from placenta and pericarp of sweet pepper (Capsicum annuum L.). [AUT.] MAŁGORZATA MATERSKA. Acta Biochim. Pol. 2007 Vol. 54 supl. 4 s. 89.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA BIOCHIMICA POLONICA 2007 Vol. 54 supl. 4, s. 89
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 sierpnia 2009 12:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:42 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.actabp.pl/pdf/Supl4_07/sessi…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 22015) wydawnictwo ciągłe #22015
PBN ID (hist.): 22015
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.