Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Capsaicinoids from pepper fruit– chemopreventive properties.

Opis bibliograficzny

Capsaicinoids from pepper fruit– chemopreventive properties. [AUT.] IRENA PERUCKA. Acta Biochim. Pol. 2006 Vol. 53 supl. s. 56.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ACTA BIOCHIMICA POLONICA 2006 Vol. 53 supl, s. 56
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 sierpnia 2009 12:10
Ostatnia aktualizacja:17 grudnia 2018 13:13

Identyfikatory

BPP ID: (46, 22053) wydawnictwo ciągłe #22053
PBN ID (hist.): 22053

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się