Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zawartości wybranych metali w owocach i warzywach w latach 2001-2005 (1).

Opis bibliograficzny

Zawartości wybranych metali w owocach i warzywach w latach 2001-2005 (1). [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI. Przem. Ferment. Owoc.-Warz. 2006 nr 12 s. 36-37, bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 sierpnia 2009 14:01
Ostatnia aktualizacja:31 maja 2021 02:48

Identyfikatory

BPP ID: (46, 22059) wydawnictwo ciągłe #22059
PBN ID (hist.): 22059

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się