Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Production and rheological properties of whey protein - Polysaccharide mixed (composites) gels.

Opis bibliograficzny

Production and rheological properties of whey protein - Polysaccharide mixed (composites) gels. [AUT.] WALDEMAR GUSTAW. Acta Aliment. 2008 Vol. 37 nr 3 s. 359-365, bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ACTA ALIMENTARIA 2008 Vol. 37 nr 3, s. 359-365, bibliogr.
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:12 sierpnia 2009 10:43
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:32

Identyfikatory

BPP ID: (46, 22064) wydawnictwo ciągłe #22064
PBN ID (hist.): 22064

Metryki

10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,441
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się