Production and rheological properties of whey protein - Polysaccharide mixed (composites) gels.
Opis bibliograficzny
Production and rheological properties of whey protein - Polysaccharide mixed (composites) gels. [AUT.] WALDEMAR GUSTAW. Acta Aliment. 2008 Vol. 37 nr 3 s. 359-365, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA ALIMENTARIA 2008 Vol. 37 nr 3, s. 359-365, bibliogr.
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 sierpnia 2009 10:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 22064) wydawnictwo ciągłe #22064
PBN ID (hist.): 22064
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,441
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.