Wpływ dodatku koncentratów białek serwatkowych na właściwości reologiczne analogów serów topionych.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku koncentratów białek serwatkowych na właściwości reologiczne analogów serów topionych. [AUT.] BARTOSZ SOŁOWIEJ, WALDEMAR GUSTAW, MACIEJ NASTAJ. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2008 Nr 5 (60) s. 226-234, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2008 Nr 5 (60), s. 226-234
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 sierpnia 2009 13:49 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:17 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 22068) wydawnictwo ciągłe #22068
PBN ID (hist.): 22068
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.