Stabilność składników biologicznie czynnych w paszach przemysłowych poddanych różnej obróbce technologicznej.
Opis bibliograficzny
Stabilność składników biologicznie czynnych w paszach przemysłowych poddanych różnej obróbce technologicznej. [AUT.] STANISŁAW WÓJCIK, TERESA NIEDŹWIADEK, MARIA ADAMCZYK. Biul. Nauk. Przem. Pasz. 1997 R. 36 nr 3/4 s. 79-85, il., bibliogr., rez., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Biuletyn Naukowy Przemysłu Paszowego 1997 R. 36 nr 3/4, s. 79-85
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:06 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 2227) wydawnictwo ciągłe #2227
PBN ID (hist.): 2227
Metryki
1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.