Stabilność termiczna oraz efektywność kompleksu enzymatycznego Roxazyme G w warunkach procesów przetwórstwa paszowego.
Opis bibliograficzny
Stabilność termiczna oraz efektywność kompleksu enzymatycznego Roxazyme G w warunkach procesów przetwórstwa paszowego. [AUT.] STANISŁAW MATYKA, TERESA JAŚKIEWICZ, AGNIESZKA SAGAN, JOLANTA RUBAJ. Biul. Nauk. Przem. Pasz. 1997 R. 36 nr 2 s. 49-55, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Biuletyn Naukowy Przemysłu Paszowego 1997 R. 36 nr 2, s. 49-55
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:06 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 2230) wydawnictwo ciągłe #2230
PBN ID (hist.): 2230
Metryki
1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.