Nowe trendy w technologii pakowania wyrobów mięsnych.
Opis bibliograficzny
Nowe trendy w technologii pakowania wyrobów mięsnych. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ. Rzeźnik Pol. 2009 Nr 7 (120) s. 20-24, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2009 Nr 7 (120), s. 20-24
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 listopada 2009 13:38 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:17 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 22301) wydawnictwo ciągłe #22301
PBN ID (hist.): 22301
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.