Wpływ paszowych dodatków zakwaszających na liczbę kwasową frakcji lipidowej oraz na kwasowość ogólną przemysłowych mieszanek paszowych.
Opis bibliograficzny
Wpływ paszowych dodatków zakwaszających na liczbę kwasową frakcji lipidowej oraz na kwasowość ogólną przemysłowych mieszanek paszowych. [AUT.] STANISŁAW MATYKA, AGNIESZKA SAGAN. Biul. Nauk. Przem. Pasz. 1995 R. 34 nr 3/4 s. 7-15, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Biuletyn Naukowy Przemysłu Paszowego 1995 R. 34 nr 3/4, s. 7-15
Rok: 1995
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:06 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 2231) wydawnictwo ciągłe #2231
PBN ID (hist.): 2231
Metryki
1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.