Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ paszowych dodatków zakwaszających na liczbę kwasową frakcji lipidowej oraz na kwasowość ogólną przemysłowych mieszanek paszowych.

Opis bibliograficzny

Wpływ paszowych dodatków zakwaszających na liczbę kwasową frakcji lipidowej oraz na kwasowość ogólną przemysłowych mieszanek paszowych. [AUT.] STANISŁAW MATYKA, AGNIESZKA SAGAN. Biul. Nauk. Przem. Pasz. 1995 R. 34 nr 3/4 s. 7-15, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Biuletyn Naukowy Przemysłu Paszowego 1995 R. 34 nr 3/4, s. 7-15
Rok: 1995
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:06

Identyfikatory

BPP ID: (46, 2231) wydawnictwo ciągłe #2231
PBN ID (hist.): 2231

Metryki

1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się