Wpływ jakości tłuszczu paszowego na efektywność odchowu, strawność dawki pokarmowej i zdrowotność kurcząt brojlerów Petra.
Opis bibliograficzny
Wpływ jakości tłuszczu paszowego na efektywność odchowu, strawność dawki pokarmowej i zdrowotność kurcząt brojlerów Petra. [AUT.] WALDEMAR KOROL, GRAŻYNA BIELECKA, TERESA JAŚKIEWICZ, CEZARY GRABOWSKI. Biul. Nauk. Przem. Pasz. 1995 R. 34 nr 3/4 s. 17-28, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Biuletyn Naukowy Przemysłu Paszowego 1995 R. 34 nr 3/4, s. 17-28
Rok: 1995
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:06 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 2232) wydawnictwo ciągłe #2232
PBN ID (hist.): 2232
Metryki
1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.