Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ procesu kondycjonowania wybranych surowców strączkowych na własciwości fizyczne granulatu.

Opis bibliograficzny

Wpływ procesu kondycjonowania wybranych surowców strączkowych na własciwości fizyczne granulatu. [AUT.] RYSZARD KULIG. Inż. Rol. 2009 Nr 1 (110) s. 147-155, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2009 Nr 1 (110), s. 147-155
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 stycznia 2010 12:13
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:18

Identyfikatory

BPP ID: (46, 22472) wydawnictwo ciągłe #22472
PBN ID (hist.): 22472

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się