Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Jakość zdrowotna mięsa królików. (Health quality of rabbit meat)

Opis bibliograficzny

Jakość zdrowotna mięsa królików. (Health quality of rabbit meat). [AUT.] KRZYSZTOF SZKUCIK, RENATA PYZ-ŁUKASIK. Med. Weter. 2009 Vol. 65 Nr 10 s. 665-669, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 stycznia 2010 12:23
Ostatnia aktualizacja:18 lipca 2018 12:45

Identyfikatory

BPP ID: (46, 22528) wydawnictwo ciągłe #22528
PBN ID (hist.): 22528

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się