Jakość zdrowotna mięsa królików. (Health quality of rabbit meat)
Opis bibliograficzny
Jakość zdrowotna mięsa królików. (Health quality of rabbit meat). [AUT.] KRZYSZTOF SZKUCIK, RENATA PYZ-ŁUKASIK. Med. Weter. 2009 Vol. 65 Nr 10 s. 665-669, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 2009 Vol. 65 Nr 10, s. 665-669
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 stycznia 2010 12:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 lipca 2018 12:45 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.medycynawet.edu.pl/archives/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 22528) wydawnictwo ciągłe #22528
PBN ID (hist.): 22528
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.