Postęp w inżynierii żywności.
Opis bibliograficzny
Postęp w inżynierii żywności. [AUT.] KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, DARIUSZ ANDREJKO, PAWEŁ SOBCZAK. Aktual. Uniw. Przyr. Lub. 2009 R. 13 nr 4 (52) s. 32.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Aktualności Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie 2009 R. 13 nr 4 (52), s. 32
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 stycznia 2010 12:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:18 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 22543) wydawnictwo ciągłe #22543
PBN ID (hist.): 22543
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.