Analysis of the correlation between the level of anti-Salmonella antibodies in egg yolks and the presence of these microorganisms in egg contents following experimental infection of hens with Salmonella Enteritidis and after treatment with selected antibiotics.
Opis bibliograficzny
Analysis of the correlation between the level of anti-Salmonella antibodies in egg yolks and the presence of these microorganisms in egg contents following experimental infection of hens with Salmonella Enteritidis and after treatment with selected antibiotics. [AUT.] AGNIESZKA MAREK, DAGMARA STĘPIEŃ-PYŚNIAK, JERZY RZEDZICKI. Pol. J. Vet. Sci. 2009 Vol. 12 No. 4 s. 485-490, bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF VETERINARY SCIENCES 2009 Vol. 12 No. 4, s. 485-490
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 stycznia 2010 13:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:28 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 22574) wydawnictwo ciągłe #22574
PBN ID (hist.): 22574
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,435
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.