Ocena jakości technologicznej i wartości pokarmowej podrobów wieprzowych.
Opis bibliograficzny
Ocena jakości technologicznej i wartości pokarmowej podrobów wieprzowych. [AUT.] MAREK BABICZ, PIOTR KAMYK, ANDRZEJ STASIAK. Prz. Hod. 2008 nr 8 s. 20-23.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Hodowlany 2008 nr 8, s. 20-23
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 stycznia 2010 12:56 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:18 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 22597) wydawnictwo ciągłe #22597
PBN ID (hist.): 22597
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.