Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of ultrasound treatment on water holding properties and microstructure of beef (m. semimembranosus) during ageing.

Opis bibliograficzny

Effect of ultrasound treatment on water holding properties and microstructure of beef (m. semimembranosus) during ageing. [AUT.] JOANNA STADNIK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, HANNA M. BARANOWSKA. Lebensm. - Wiss. Technol. 2008 Vol. 41, Issue 10 s. 2151-2158, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2008 Vol. 41, Issue 10, s. 2151-2158
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 stycznia 2010 14:31
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:32

Identyfikatory

BPP ID: (46, 22670) wydawnictwo ciągłe #22670
PBN ID (hist.): 22670

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,887
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się