Reduced/oxidized glutathione index as a tool for food monitority oxidative stress during extrusion cooking.
Opis bibliograficzny
Reduced/oxidized glutathione index as a tool for food monitority oxidative stress during extrusion cooking. [AUT.] H. ZIELIŃSKI, ZBIGNIEW RZEDZICKI. J. Food Process. Preserv. 2001 Vol. 25 Issue 3 s. 197-206, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Food Processing and Preservation 2001 Vol. 25 Issue 3, s. 197-206
Rok: 2001
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 stycznia 2010 12:07 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/journal/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 22684) wydawnictwo ciągłe #22684
PBN ID (hist.): 22684
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,273
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.