Analiza właściwości fizycznych oraz składu chemicznego pieczywa jasnego.
Opis bibliograficzny
Analiza właściwości fizycznych oraz składu chemicznego pieczywa jasnego. [AUT.] MAŁGORZATA KASPRZAK, ZBIGNIEW RZEDZICKI. Bromatol. Chem. Toksykol. 2009 T. 42 Nr 3 s. 270-276, bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2009 T. 42 Nr 3, s. 270-276
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lutego 2010 14:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:18 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ptfarm.pl/?pid=102
Identyfikatory
BPP ID: (46, 22741) wydawnictwo ciągłe #22741
PBN ID (hist.): 22741
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.