Zawartość Na, K, Ca i Mg w jadalnych częściach – w miąższu i skórce jabłek odmian uprawianych amatorsko.
Opis bibliograficzny
Zawartość Na, K, Ca i Mg w jadalnych częściach – w miąższu i skórce jabłek odmian uprawianych amatorsko. [AUT.] BOŻENA KICZOROWSKA. Bromatol. Chem. Toksykol. 2009 T. 42 Nr 3 s. 803-807, bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2009 T. 42 Nr 3, s. 803-807
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lutego 2010 14:07 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:18 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ptfarm.pl/?pid=102
Identyfikatory
BPP ID: (46, 22743) wydawnictwo ciągłe #22743
PBN ID (hist.): 22743
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.