Udział kwasów tłuszczowych w mięśniach szkieletowych buhajków w zależności od klasy uformowania i otłuszczenia tuszy w systemie EUROP.
Opis bibliograficzny
Udział kwasów tłuszczowych w mięśniach szkieletowych buhajków w zależności od klasy uformowania i otłuszczenia tuszy w systemie EUROP. [AUT.] ZYGMUNT LITWIŃCZUK, TOMASZ GRODZICKI, ANNA LITWIŃCZUK, JOANNA BARŁOWSKA. Rocz. Inst. Przem. Mięs. Tłuszcz. 2009 T. 47 Nr 1 s. 53-62, bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego 2009 T. 47 Nr 1, s. 53-62
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 lutego 2010 12:22 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 lutego 2022 13:15 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 22760) wydawnictwo ciągłe #22760
PBN ID (hist.): 22760
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.