Konie robocze i produkcja zdrowej żywności podstawą agroturystyki.
Opis bibliograficzny
Konie robocze i produkcja zdrowej żywności podstawą agroturystyki. [AUT.] IWONA JANCZAREK. Polskie Konie Robocze 2007 Nr 10 s. 22-23.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Polskie Konie Robocze 2007 Nr 10, s. 22-23
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 lutego 2010 14:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:18 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 22806) wydawnictwo ciągłe #22806
PBN ID (hist.): 22806
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.