Zawartość makro- i mikroelementów w sokach dietetycznych z kapusty głowiastej białej, otrzymanych drogą obróbki enzymatycznej.
Opis bibliograficzny
Zawartość makro- i mikroelementów w sokach dietetycznych z kapusty głowiastej białej, otrzymanych drogą obróbki enzymatycznej. [AUT.] MARTA ZALEWSKA-KORONA, JANUSZ KALBARCZYK. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, E Agric. 1994 Vol. 49 Suppl. s. 201-206, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura 1994 Vol. 49 Suppl, s. 201-206
Rok: 1994
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:06 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 2294) wydawnictwo ciągłe #2294
PBN ID (hist.): 2294
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.